Hej!

Jag heter Sandra, är född och uppvuxen strax utanför Söderköping och bor nu i Shanghai där jag jobbar för Hennes & Mauritz som purchase merchandiser.

Jag har jobbat som inköpare på H&M de senaste 3 åren, där jag köpt dambrallor till alla länder som har försäljning online. Dessförinnan jobbade jag som inköpare på Style by Tyra och var då på plats i Guangzhou i södra kina där jag besökte leverantörer och hängde en hel del på grossistmarknader.

Utöver det är jag gift med Tim, är omåttligt förtjust i kräftor och försöker när tid finns (och ingen hör) att lära mej spela gitarr.

IMG_5950

 

 

Annonser

En reaktion på ”Hej!

  1. Hej Sandra, Vad är det du jobbar med idag? Vet att du jobbat på Stylebytyra tidigare, verkar jättespännande. Jag heter Emma och håller på startar upp en klädbutik (om ca 1,5 år) är det tänkt, jag ska utbilda mig och samtdigt jobba fram min kollektion och genomföra alla förberedelser som går. Jag har målat upp en bild i mitt huvud och det är bara det som gäller nu. Så om ca 1,5 år driver jag min egen butik. Jag är jätte nyfiken på vad det är du jobbar med nu eller vad det var du jobbade med hos stylebytyra. Om du vill dela med dig 🙂 Kram, emmahellgren@live.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s