KONTAKT

Annonser

En reaktion på ”

  1. Hej Sandra!
    Jag har läst din blogg i snart två år, jag gillar din stil och jag älskar själv att sy! Grattis till jobbet på H&M, tror det är ett drömjobb, skulle själv vilja jobba där i framtiden! Nu till saken, jag är så förbaskat sugen på att sy shorts till mig själv. Vet att du sytt ett par dö snygga enkla med hög midja som du bloggat om. Vet du vilka jag menar? 🙂 Om du har mönster till dem, länk till mönster eller tips på hur du sydde dem, så skulle jag bli väldigt glad om du ville dela med dig. Klart man kan köpa shorts i affär, men det roliga och själva grejjen är ju att sy dem själv 🙂 Ha det bra, lycka till med nya jobbet! 🙂
    Hälsn Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s