moppen

Shanghai 2016 - 2018

Vi har pratat typ ända sedan vi flyttade hit om att vi borde köpa en moppe men aldrig riktigt fått tummen ur. Nu på sistone har det också varit lite beroende på om vi ska stanna eller inte med tanke på att mitt kontrakt går ut i augusti, och om huruvidda det skulle kännas lite onödigt. Men så en dag häromveckan fick jag ett ryck och åkte och köpte en begagnad moppe, det är ju ändå 5 månader kvar tills vi eventuellt ska flytta hem. Den tiden hinner man åka rätt mycket på!

Det är en riktig rock’n roll moppe, stor och otymplig och ganska schleten. Men men. Jag älskar att susa fram genom alléerna här i franska kvarteren och ångrar inte en sekund att vi köpte den. Såklart är det lite stökigt att vi i nuläget inte har någonstans att ladda åbäket, men tur att vi har vänner som bor i compounds med garage så vi kan snylta in oss där. Så fort det blivit lite varmare får vi kasta ut en sladd genom fönstret och låta det stå lite på glänt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s