Vävkurs

Shanghai 2016 - 2018


I lördags var jag på vävkurs på Studio 5 här i Shanghai. Superkul verkligen! Dock var jag ganska bakis efter en liten AW som spårade kvällen innan så jag åkte bums hem och sov efteråt. Men vävningen är med hem och jag har redan beställt massa nya garner på Taobao. Här ska vävas! 

Idag fick vi leverans i från Sverige, ett paket som Tims föräldrar skickade redan i augusti. Att döma av paketets utseende har det både färdats runt och legat lastat under massa tunga grejer. Vi mumsar på riktigt platt godis i skrivande stund. Men kul att det kom fram till sist!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s