Fåtölj och Paleo-diet

Shanghai 2016 - 2018


Länge sen jag uppdaterade här nu, tiden bara flyger fram! Men vi har haft Jossan och Kalle på besök, vi har varit i Indonesien på semester och jag har varit i Bangladesh på jobbresa. Men det får vi ta en annan gång. 

Dagens uppdatering handlar om att vi hade paleo-middag här igår med Jennifer och Tommy som gäster. De kör stenhård diet utan gluten, mjölkprodukter, socker och alkohol. Men vi lyckades slänga ihop en riktig brakmiddag ändå med lax i ugn, grönkålssallad med avocado och chokladmousse av kokosmjölk till efterrätt. Riktigt inspirerande ändå att köra en sån detox-månad men så känns det såklart lite klurigt när jag inte äter kött. Skulle bli väldigt mycket fisk för mej eftersom bönor och linser inte är tillåtet. 
OCH! Vi har köpt en ny fåtölj. Vårat hem är faktiskt ganska fint nu och det känns jädrigt bra. 

Annonser

En reaktion på ”Fåtölj och Paleo-diet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s