Ikea

Shanghai 2016 - 2018


Vi var ju på Ikea igår, alltså alltid lika kul med kineserna som verkligen relaxar och tillochmed somnar i butiken. Killen på bilden ovan försöker liksom få liv i sin mamma, och nedanför har hela fyndhörnan förvandlats till siestaavdelning. De är ju roliga alltså.. 


På vägen hem åkte vi taxi med en asrolig kille som visserligen inte kunde nån engelska så det var lite svårt med kommunikationen men vi skrattade hela tiden ändå. Han spelade typ trance, hade sådana gula glasögon som var poppis i början på 2000-talet, en väldigt spexig grön plastring på lillfingret och envisades med att ställa 1000 frågor på kinesiska. Fast jag fattade ju lite och svarade så gott jag kunde och då blev han superpepp och liksom fortsatte. ”Kina, bra eller dåligt? Sverige, bra eller dåligt? Shanghai, bra eller dåligt?” Sjukt hetsig också. 

Han var från Mongoliet, vilket också tog typ en kvart ett reda ut för att han sa att han va från mango och jag bah ”eh naä, mango är en frukt”, men sen visade han på kartan så det redde ut sej till sist. Det var en väldigt rolig taxifärd hursom. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s