På plats

Shanghai 2016 - 2018


Första fixarhelgen i nya lägenheten! Vi har verkligen kört som dårar och sett till att få upp allt ur kartongerna så det liksom inte blir stående nånstans i ett hörn, städat, varit på Ikea, varit på blomstermarknad, fixat internet och styrt med lite av det mesta. Vi har hunnit med två vändor till polisstaionen också, för när vi registrerade oss i fredags så råkade vi lämna iväg originalet på hyreskontraktet helt utan att ha någon egen kopia (oups), men som tur var så hade våra papper inte hunnit skickas iväg nånstans så det löste sig smidigt. 

Det känns verkligen så kul att ha ett hem där vi kan inreda och pyssla och faktiskt ha lite yta att röra oss på. Nästa steg blir att få upp lite tavlor och faktiskt kanske investera i en ny matgrupp som vi tänker att vi ändå skulle vilja ha i Sverige sen. Pepp! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s