Fix och födelsedagshelg

Shanghai 2016 - 2018

Igår fyllde Tim 30 och jag hade planerat dagen nästan in i minsta detalj. Kvällens stora överaskning var att jag dragit ihop ett gäng till middag på Kagen, och det blev en riktig succé. Jag lurade Tim att vi skulle ta en fördrink innan maten på ett ställe, och där inne satt alla gömda och stämde upp i sång när vi kom dit. Så kul! Dagen bjöd i övrigt på caféfrukost, fotbehandling och ett nytt objektiv till hans kamera. 

Lite slitna idag men jag kunde inte hålla mej ifrån nya lägenheten som vi flyttar in i på onsdag. Vi har redan fått nycklarna eftersom de som bodde där innan redan flyttat ut och att vi lovat att spackla och måla över några hål innan inflytt, så det pysslade jag med lite under eftermiddagen. 


En annan grej som är lite speciellt är det här med flyttstäd.. i Sverige är det ju verkligen regel att det ska städas ordentligt innan utflytt, men här så är det mest bara att packa och dra vilket gör att vi nu måste göra en ordentlig städning innan vi packar upp allt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s