Midsommar

Shanghai 2016 - 2018

Eftersom vi hade det mer traditionella firandet redan förra helgen, så bjöd jag in mina kollegor för midsommarfirande light hemma hos oss. Tim pysslade i köket hela dagen och när vi kom hem efter jobbet var både hemmagjorda köttbullar, tunnbrödsrullar och laxsnittar uppdukade. Jag bakade hallongrottor och chokladbollar dagen innan och dessutom hade vi inhandlat en rejäl påse lösviktsgodis på Ikea. Och så gjorde vi bål med vodka och flädersaft. Monika hade med sej en liten flaska snaps och hon och jag och Tim sjöng Helan går för fulla halsar till kinesernas förtjusning. Alltså det var så roligt att ha dem här! 


Efteråt gick de tappraste vidare till Kartel och tog en drink. Kineser, eller speciellt kinesiska tjejer, är kanske inte direkt kända för att dricka eller ens tåla så mycket alkohol så det var kul att de ändå höll i så pass länge med tanke på att jag spetsat bålen rätt rejält. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s