Muren

I Kina, Resor, Shanghai 2016 - 2018

_IMG_1670

Vi bokade en taxikille som plockade upp oss i ottan på hotellet och körde oss till en del av muren som är mindre turistig. Alltså den var fortfarande ganska turistig, men det var ett smart drag att åka tidigt för framåt lunch började det bli galet mycket folk. Mutianyu hette stället, och vi vandrade bort till Jiankou men där var vi så trötta så vi vände.

_IMG_1621

Muren ligger högt upp i bergen så vi åkte linbana upp, men jag såg några som envist gick. Måste varit sjukt jobbigt. Själva muren var ganska kämpig att gå bara som den var, så jag är glad att vi fick åka upp. Nästa gång ska vi nog ta en annan lift upp för jag tror en kommer upp på ett bättre ställe då. En röd kabinlift. Men nu fick vi åka rutchkana ner när vi gått färdigt och det var väldigt skoj!

_IMG_1634_IMG_1640_IMG_1657_IMG_1659_IMG_1679

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s