Anka och vin

mat i kina, Shanghai 2016 - 2018


Jag har blivit helt frälst i anka efter våran tripp till Peking (som den vegetarian jag är..). Men jag tänkte att är det nån gång i livet jag ska äta anka så är det väl i Peking. Och det var så gott! Ikväll är det ank och vin-mingel hemma i Shanghai och den bollen var jag inte sen på. Som sig bör är det Pinot Noir-vin som ska intas till ankan och det är definitivt topp 3 så free flow av massa spännande viner känns helt rätt en torsdag som denna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s