Det finns hopp för dillen

Shanghai 2016 - 2018

Just dill är kanske inte den mest använda kryddan i kinesisk matlagning, och jag tror knappt det går att få tag på om inte Avocado Lady möjligtvis någon gång skulle kunna kränga ett parti. Bristen på dill gör ju att jag känner mej ganska orolig inför stundande kräftsäsong så jag försöker odla lite själv i en kruka på balkongen.  Enligt olika trädgårdsbloggar ska dill tydligen vara ganska svårt att odla, själklarna är svåra att få stabila och det är lätt att det slutar som visset ogräs.Hittills  har bara små små strån kommit upp ur jorden men jag är vid gott mod. Söderläge och 30 graders värme är kanske inte pangmiljö för en dill men jag ska göra mitt yttersta. Snart kommer det gå att köpa levnde kräftor i lösvikt i var och varannat gathörn och då vill jag ju såklart vara preppad! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s