Nu är de här! 

Shanghai 2016 - 2018


Efter planering sedan i julas landade mina föräldrar äntligen i Shanghai igår eftermiddag. Känns såklart helt galet kul att ha dem här och både Tim och jag är aningen överexalterade över att få visa dem runt och dela med oss av livet i Shanghai. Igår kväll tog vi med dem till Sichuan Citizen på middag (och såklart basil drops) och idag har vi varit på Propaganda museumet och strosat runt i franska kvarteren och i Tianzifang. Enligt min stegräknarapp har vi gått 1,2 mil idag så väldigt bra kämpat tycker jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s