Fixarhelg

Shanghai 2016 - 2018

Sista helgen innan besöken trillar in så hög tid att fixa och förbereda! Vi har en riktigt fattig uppsättning av porslin till exempel så i morse begav jag mej till grossistmarknaden för restauranger i jakt på lite allt möjligt, och det blev både assietter och frukostskålar och en skärbräda och ett saltkar. Check på den. 

När jag kom hem hade alzehimerstanten under oss besök av sitt barnbarn som kan prata engelska, och såklart var hon nyfiken på vem jag var och var jag kom från och fångade mej i trappen. Sedan dröjde det kanske 1 minut från att jag kom innanför dörren till vår lägenhet innan Crazy knackade på med mobilen i högsta hugg. Jag fick såklart bannor för att jag pratat med grannen nedanför, för de är en dålig familj och hon ville varna mej. Deras bråk blir jag aldrig riktigt klok på vad det handlar om. Sedan berättade jag att mamma och pappa kommer och hälsar på, och hon blev jätteglad och sa att vi fick väsnas hur mycket vi vill och prata i trapphuset, bara vi är noga med att stänga den orangea dörren som skiljer Crazy och alzheimerstanten åt. Tack och bock. 

Nu har jag lagt Tims farmors gamla silverbestick i bakbulver och hett vatten, ett helt sjukt bra husmorstips för att få dem silvriga och blanka! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s