Yey! 

Shanghai 2016 - 2018


Vi har haft besök från Sverige! Eller det var kanske inte riktig för våran skull Olle och hans tjej Carro valde att semestra i Kina.. men så himla kul ändå! Vi började med ett glas vin hemma hos oss (det händer såå sällan att vi bjuder hem folk här i Shanghai så bara det kändes kul!). Sedan gick vi till Di Shui Dong och åt middag från Hunan provinsens kök. Spicy  men väldigt gott. Efter det tog vi oss vidare till Speak Low, en typ gömd bar där en går in i en butik och öppnar en bokhylla och kliver in. Sedan var jag dödstrött och somnade typ på vägen hem. Typiskt fredagar. Men väldigt glad ändå att få träffa kompisar hemifrån! 

 Nu är det bara en vecka kvar till mam och pap kommer hit och efter det dröjer det inte många dagar till Amalia landar i Shanghai heller. Och sen drar vi till Tokyo och sen till Beijing och vips är det sommar. Håll i hatten! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s