Upp till bevis

Shanghai 2016 - 2018


Alltså ibland blir ju allting bara så jädra fel. Jag har haft en sjukt stressig period på jobbet och verkligen jobbat häcken av mej och det har varit långa dagar. I veckan skulle jag gå på  en kurs två dagar och även om jag verkligen sett fram emot kursen så är det ju lite svårt att slappna av när stressnivån ligger på 120 och det bara kryper i kroppen när en tänker på hur mycket andra saker som måste fixas och göras. 

Hursom, det här var en blandad grupp och allt började med att vi skulle presentera oss själva lite med vad vi jobbar med men även nämna en hemlig sak, eller något som inte alla visste om en. Jag fick sån himla panik och inspirationstorka så efter väldigt lång betänketid drog jag till med att jag är så himla bra på pannkakor och lagar det varje helg. Och kan vända dem i luften. Eeeh naä? Varför sa jag ens så? Såklart kom det ju frågor om jag gillade matlagning överlag osv och medan jag försökte undvika att snärja in mej mer i den här nödlögnen så blir jag samtidigt så trött på mej själv för att det var typ en tråkigaste lögnen ever också. Snark. Men i morse så gjorde jag pannkakor ändå eftersom att 20 pers på mitt kontor nu tror att jag är värsta pannkaksproffset och om jag någon gång skulle hamna i nån pannkakssituation måste jag ju va beredd. 

Kan ju tillägga att jag avslutade kursen med att hålla ett litet föredrag för de andra om Sverige och svenska traditioner och fick frågan vad Midsommar firas för. Eeeh you see if you turn this thing upside down it looks like a really big penis and we have a special frog dance for this day that we dance around this thing (demostrerar dansen lite tvekamt).. eeh and then everyone gets drunk.. we celebrate the fruitfullness and also that is is summer and vacation..  på väldigt östgötsk engelska. Alla tyckte det var kul iallefall så det är ju roligt att en kan glädja andra människor. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s