Pyssel

Shanghai 2016 - 2018


Härom veckan fick jag ett sånt extremt pysselsug att jag beställde massor av läderbitar och ett rejält nybörjarkit med speciella redskap. Nu är jag igång lite och det var betydligt svårare än jag trodde. Först på tur (efter en nyckelring till Tim som test) är att göra en praktisk toolbox för alla verktyg och planen är att det ska bli något pärmliknande som jag liksom vara kan veckla upp och så är allt där på sin egen plats. Prydligt. Dessvärre beställde jag bara en av de lite större bitarna, de andra är ungefär a4, men den här stora är i en ganska dyster rödbrun nyans som inte så fin men det är den enda som räcker till hela projektet. Aja. Jag kanske får spexa till det med en skojig tråd. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s