Morgonens mission

Shanghai 2016 - 2018

Vi ska på brunch hos Mattias och Eleonor (japp, så roligt att vi har ett kompispar hemma i Norrköping som också heter Mattias och Eleonor, och att det här paret i Shanghai faktiskt är från Norrköping också) och jag ska stå för hembakat bröd. Att vara på jakt efter ingredienser är ett riktigt mission, och speciellt på morgonkvisten när det är lite begränsat med öppna mataffärer. Den här killen blev min räddare i nöden när det kom till valnötter! Tur att han parkerat sin vagn precis där jag gick förbi. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s