Trims market

Shanghai 2016 - 2018


Innan jag åkte till fabric market för att sy upp (det som förhoppningsvis kommer bli) poppigaste vårkappan ever stannade jag till vid trims market som ligger i närheten. Alltså en stor marknad med vara knappar, zippar, band, resårer, patchar, tassles.. ah typ allt. Kändes lite som att kastas tillbaka till Guangzhou när jag jobbade där nere 2012 och hängde en hel del på liknande ställen. Tanken var att jag skulle hitta några spexiga knappar till en klänning jag vill sy upp men det fanns så mycket att välja på så jag insåg att det är nog bättre att hitta tyget först och sen välja knapp. 


Hursom, jag vandrade runt på tygmarknaden i typ en timme innan jag bestämde mej för det här lite prickiga tunna ulltyget som får bli min vårkappa. Fast i mörkblå ist för svart. Jag tog med två jackor och bad kopiera ärmen och fickan från den ena men resten från den andra. Hoppas det blir bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s