Dags att fixa barret

Shanghai 2016 - 2018


Senast jag fixade håret var i slutet av april och med ett svall som växer i rasande tempo har jag dragits med en utväxt som är mindre skoj på alldeles för länge. Men så är det ju det här med att kineser spelar i en helt annan liga när det kommer till hårkvalité och jag har varit lite rädd att bara låta random frisör lägga i blekmedel med risk för att allt bara trillar av. Lätt hänt. Så efter att tre tjejer på jobbet agerat försökskaniner på den här salongen, och alla rekommenderat den, så vågar jag mej på ett litet besök. Hittills känns det bra, de är två som hjälps åt att göra slingor varav den ena pratar väldigt bra engelska (det underlättar). Jag har fått gott kaffe och en tidning på engelska. Väntar med spänning på resultatet! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s