Johan är här!

Shanghai 2016 - 2018

Kanske kvällens suddigaste bild men den säger desto mer! Johan är här och hälsar på Karin och vi passade på att hänga hela kvällen lång igår. Efter middagen slank vi in på en riktig bar (alltså en riktigt inrökt sådan med mörk belysning och chesterfieldsoffor och personal som har vit skjorta och väst) och drack drinkar. Vi blev kvar till stängning och vid tolvslaget bjöds det på bubbel för att fira in det nya året. Det smälldes även inomhussmällare som mer var som ett smatterband med discoljus. Hej the year of the rooster och bye bye monkey year! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s