Fix

Shanghai 2016 - 2018


Jag städade ut julen idag och var tvungen att bege mej till Flower market ögonaböj för det blev så tomt hemma. Slog till på ett gäng lite större växter men måste taobaoa hem krukor för jag kunde inte bära mer från marknaden. Till taxin. Köpte en bukett ranunkel också som jag hade i min brudbukett. 

På tal om det hade Tim och jag väldiga svårigheter på Filipinerna när folk frågade hur länge vi varit tillsammans. Båda ville liksom svara runt 3 år men sedan när vi räknade efter så blir det ju 2 år i april, och ett år som gifta i slutet av maj. Helt sjukt. Det känns verkligen mycket längre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s