Roxas

Filippinerna, Resor, Shanghai 2016 - 2018


Efter att ha hängt några timmar i Roxas hamnområde i väntan på vår skjuts upp till El Nido kom vi efter 3 timmars rallykörning äntligen fram i går kväll. Hela El Nido var dock nedsläckt p ga strömavbrott men vi tog en liten promenad i mörkret för att känna in området. De två stränderna som ligger närmast stan är tyvärr inte i närheten av vad vi hade på Modessa, och allt är mycket mer uppbyggt kring turismen än vad vi trodde. Men jag tror själva grejen med El Nido är att åka ut till olika öar i närheten, så det får bli de kommande dagarnas äventyr. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s