Revanch

Shanghai 2016 - 2018

Efter flertalet misslyckade försök med brödbak för någon månad sen vann jag äntligen kampen i köket och har nu bakat de perfektaste lussebullarna ever. Jag fick även användning av några av de ingredienser jag dyrt investerade i när jag fick för mig att bli husmor och alltid ha hembakt bröd redo. Ha! 

Det blev runda kluttar så kanske inte de finaste men jag gjorde några kringlor också. Utan russin. Jag pillar ändå alltid bort dom.

Gick över med en bulle till Crazy lady och sa ”wo hong mianbao ruidian” vilket jag tror typ betyder ”jag bakar bröd sverige”. Men budskapet gick fram och hon såg väldigt glad ut. Hon har lovat att vakta vår dörr, som hon uttryckte det, medan vi är i Filipinerna. Så det gäller ju att hålla god grannsämja. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s