Fabric market

Shanghai 2016 - 2018

En sak som alla västerlänningar (åtminstone h&m-folk) gör väldigt mycket är att hänga på fabric market. Först lämnar en in ett plagg, sedan åker en dit igen helgen därpå för att hämtaoch  passar på att lämna in något mer och vips så är en i fabric market flow som kan pågå i månader. Verkar hända de flesta men jag har hållt mig undan tills nu för jag känner att det lätt kan gå överstyr, men förra helgen gjorde jag debut och jajjemen, nu när jag hämtat ut gjorde jag visst fler beställningar. 


Det finns så himla mycket härliga kvalitéer i så himla fina mönster så det är svårt att låta bli. Och ja, såklart kostar det lite att få saker uppsytt men med tanke på att det är fina tyger och blir precis som en själv vill så är det lätt värt. Idag beställde jag 2 blusar i 100% silk á 290RMB styck (ca 360 sek) . Definitvt överkompligt med tanke på att den blusen jag lämnade till skräddaren att kopiera kostade 800kr när jag köpte den.  

Sedan blev det ett litet set med blus och shorts i den här somriga fågeltyget också. Perfekt till Filipinerna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s