Ekologiskt och så

Shanghai 2016 - 2018

Härom veckan var det Singles Day här i Kina, att jämföra med Black Friday i USA eller mellandagsrea 2.0 i Sverige. Typ allt är på rea, fast bara under en dag. Jag stod på stora trumman modell vuxen och köpte ekologisk tvål, diskmedel och tvättmedel från ett märke som andra svenskar här rekommenderar. Sen kan en ju undra hur mycket en ekologisk tvål egentligen hjälper i ett land som har så skitig luft att en bör bära mask för att rädda sina lungor, men det är en annan femma.


Jag köpte föresten även en blå plisserad kjol i något metallic-tyg som ska ha blivit levererad och signerad av mottagaren för fyra dagar sedan. Ser fram emot att se någon granne strutta runt i den på gården för jag har då minsann inte tagit emot någon leverans..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s