Gokurakuyo

Shanghai 2016 - 2018

Vilken dag! Jag var tidigare i veckan sjukt peppad på äventyr men efter en stunds dividerande och researchande endade Karin och jag upp i en heldags äventyr på det japanska badhuset Gokurakuyo. Och vi är sjukt nöjda. Vi åkte tunnelbana över till Pudong, traskade en bit och kom till sist fram till ett industriområde där det här fantastiska stället ligger. Vi checkade in och fick oss varsitt armband som en blippar alla kostnader på, sedan klädde vi av oss helt nakna och vandrade runt mellan olika pooler med olika mineraler och nyttigheter. Vi la oss på varsinn brits och blev skrubbade från topp till tå, insmorda i sjögräs och inlindade i plast och förpassade till bastun där vi fick sitta 10 minuter innan vi blev avlindade plasten och visade till duschen. Vi har ätit och druckit, blivit masserade och legat och slumrat på varma stenar. Som avslut smörjde vi in oss med salt i en ångbastu och vi känner oss helt galet lena och fräscha. Det här var det bästa äventyret. Verkligen. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s