Nya tag

Shanghai 2016 - 2018

Jag vägrar ge mej med brödbaket. Det ska gå, och kosta vad det kosta vill. Idag kompletterades brödbaket med bakplåtspapper som jag lagt i formen och lite torkade tranbär. Och jag hade lite mindre honung i, och lite mera mjöl. Igår utgick jag från Ernst’s julbrödsrecept vilket är min favorit när jag bakat hemma i Stockholm. Men efter gårdagens fadäs googlade jag fram ett Rut’s recept istället som jag utgått från med vissa ändringar i brist på ingredienser. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s