Bull & Claw

mat i kina, Shanghai 2016 - 2018


Shanghai är verkligen kontrasternas stad när det gäller det mesta. Ibland blir det middag på gatan för en tjuga, och ibland slås det på stora trumman och blir fine dining med ostron och hummer. 


Bull & Claw är ett sådant lyxigare expat-ställe vars värld Tim och jag inte är jätteberesta i, men någon gång måste det ju testas! Betyget på det här stället blir dock inte top notch, men ganska nära.  Jag tyckte de failade abnormt med att servera ketchup till pommen som tillbehör till min hummer. Borde varit aioli. I övrigt var både ostronen och hummern mycket delikata. Och den vita chokladparfaiten jag tröck i mej till dessert var också fab. Servicen var sjukt bra. Musiken var lite för hög för att vara på en bättre restaurang som den här. Tim åt hummersoppa till förrätt som var mycket god, hans rib eye till köttbit var bra men de tillhörande såserna aningen menlösa. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s