Lyx

Shanghai 2016 - 2018

Idag har jag minsann unnat mig lyx. Jag är egentligen en ganska olyxig person, iallafall när det kommer till lyx som kostar pengar. Helt enkelt för att jag sällan tycker det är värt priset. 

Hursom, idag har jag unnat mig en 75 minuters micro dermabration med oxygen mist och deeply exfoliation. Ja, ni hör ju. En ansiktsbehandling av sällan skådat slag där mina porer bokstavligt talat blivit utsugna med maskin och huden blivit tvättat med x antal olika grejer och insmord och numer är len som en bäbisstjärt. Det känns väldigt lyxigt och härligt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s