Shopping

Shanghai 2016 - 2018

Idag åkte Karin och jag till Hotel Equipment Market och shoppade loss. Fyra våningar med allt en kan tänkas behöva i hotell och restaurangbranchen. Alltså inte för att vi är i den branchen men vi var på jakt efter bra köksgrejer och fina glas. Jag sprang på en drinkvagn i mässing till exempel, och några bra bambugrejer att ångkoka saker i. Några fina glas blev det tyvärr inte. 


Snart kommer en tjej som heter Maria hem till oss. Jag hittade henne i en facebookgrupp för expats i Shanghai och hon har också hållt på med musik hemma i Sverige och saknar det här. Vi ska jamma lite är tanken, och hon kan tydligen spela ukulele så det ska bli väldigt spännande. Tim har jag kört iväg några timmar så han får roa sig på annat håll. Vi får se om det blir flipp eller flopp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s