Storhandling

Shanghai 2016 - 2018

Torsdag och storhandling på Carrefour. Såklart inleddes shoppingturen med några vändor i maskinerna vid entrén där en kan fånga gosedjur med en klo och jag kammade hem den här elefanten. Så himla nöjd. Gav dock bort den till en ett gulligt barn så trofén fick inte stanna så länge i min hand. Efter några timmars strosande bland hyllorna (och till sist en ganska välfylld kundvagn) tog vi taxi hem och det kändes för en stund som att vi lever ett liv i lyx och flärd. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s