Dagens sämsta erbjudande?

Shanghai 2016 - 2018

Ibland dyker jag på grejer här som jag verkligen inte förstår. Till exempel den här skylten som stod uppställd på gatan strax utanför vårat kontor idag. Jag tycker onekligen att det ser ut som ett erbjudande om att under 60 minuter bli bränd av gigantisk cigarett. Och betala 298 yuan för det. Alltså ungefär 380 svenska kronor. Jag vet inte vem som känner sig lockad, eller om det ens är en stor cigarett? Men vad är det då? En rökelse? Som förs liksom runt och överallt på kroppen? Liksom cirkulerar för att ta bort onda andar? Eller bränns den? Det är oklart. 

Jag har lite den attityden i livet att en ska testa innan en dömmer, så vem vet, i morgon är det kanske jag som knallar dit och får mej mitt livs upplevelse. Eller så hoppar jag bara den möjligheten. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s