En bra karl reder sej själv

Shanghai 2016 - 2018

Antar att det talesättet gäller mig också för idag gjorde jag slag i saken själv och lät de slitna topparna smaka på saxens medicin. Faktum är att håret har fått sjukt mycket sämre kvalité här, dels p ga av vattnet men även av luften tror jag. Även om det inte blir lika frissigt och torrt sedan vi skaffade filtret i duschen så tappar jag också väldigt mycket hår vilket är trist. Och allt det slitna som blev av de första månaderna här räddas ju inte direkt av filtret och lite inpackning. Hursom, jag kapade en bit så får vi se om det kanske kan se lite bättre ut. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s