Kontraster

Shanghai 2016 - 2018


Från gatumat för småpengar till lyxiga dumplings på fin restaurang. Eller naä, inte superfin kanske men finare än de vi brukar gå till kanske.

Vi var på omtalade Din Tai Fung häromdagen och testade lite olika smårätter. Min favorit var räkdumplings som dock innehöll lite fläsk. Men vad tusan, livet är svårt för en vegetarian ibland och då får en låta något liten köttabit slinka ner. 

Mitt betyg på Din tai fung var dock inte så högt som jag tänkt att det skulle bli, kanske just för att jag hade väldigt höga förväntningar. Mest var det kanske själva lokalen egentligen, för maten var god och servicen toppen. Men den här restaurangkänslan infann sig inte riktigt. Den härliga upplevelsen som jag förväntat mig i kontrast till de vanliga lite skitiga haken vi hänger på. Som tur är så finns fler Din tai Fung i Shangan, så får väl helt enkelt testa ett annat nästa gång. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s