Streetfood

mat i kina, Shanghai 2016 - 2018

Vi åkte på utflykt till Pudong i går kväll och hittade den här killen som fixade kvällens middag. Det blev grillad aubergine, potatis, svamp, tofu och så fläskspett till Tim. Jag unnade mej en krabba till dessert och det var nog den godaste krabban jag ätit ever. Vi satt på plastpallar på trottoaren och i området där vi var så tror jag inte så många västerlänningar rör sig för folk var väldigt nyfikna. Men så sjukt gott! Nu har vi bestämt oss för att hitta bra liknande streetfood här i krokarna där vi bor. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s