Dagens äventyr

Shanghai 2016 - 2018

Tim var ute och lattjade med en vän igår kväll och stukade foten riktigt illa. I morse när vi vaknade var foten och vristen supersvullen så vi har utforskat Shanghai’s sjukvård idag. Åkte först till ett lokalt sjukhus men fick inte riktigt någon bra hjälp så till sist begav vi oss till ett lite dyrare för västerlänningar. Röntgen och en rejäl pjäxa blev resultatet. Och just det, ett intyg på att Tim är fit for flight också. Vi åker ju till Hongkong i morgon bitti. 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s