Renovering pågår

Shanghai 2016 - 2018

Senaste veckan (och kommande månaden troligtvis) har varit ett helsike ljudmässigt. Vi bor ju i ett så kallat lane house, gammalt hus med tre våningar och en lägenhet per våning. Vår lägenhet totaltenoverades innan vi flyttade in, och hyran är ju också därefter. Våra grannar i samma uppgång bor aningen mer spartanskt och jag tror vår hyra är det som brings the money till landlord. 

Nu har de dragit igång arbetet i uppgången brevid med att renovera översta våningen och de börjar hamra och slå runt 7 på mornarna, även under helgen. De jobbar hela dagen till sent om kvällen och väggarna är rätt tunna så det hörs väldigt väl och väggarna nästan vibrerar. Det här oväsendet kommer vi nog få stå ut med ett tag och frågade vår granne, aka  crazy lady, och hon sa att det var lika jobbigt när vår lägenhet skulle fixas. 

Nedan har vi dagens skörd av bråte som de ställt ut på gården. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s