Mirakel från Korea

Shanghai 2016 - 2018

Nu så! Installatören har varit framme, alltså jag. Kanske inte så snyggt men vad tusan. Sedan vi flyttade hit har jag känt att jag tappat hår och mitt svall är inte alls vad det en gång varit. Topparna är otroligt torra och frippan liknar mer ett skatbo än nånting annat. Efter att ha hört mej för och googlat runt lite så beror det på att vattnet är fullt av klorin, metaller och tillochmed rost från rören. Så nu har vi beställt någon form av filter som ska ta bort det mesta och även en tub med c-vitamin som vattnet filtreras igenom. Ska tydligen också vara bra. Hoppas det funkar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s