Stökig kväll

Shanghai 2016 - 2018


Igår kväll spelade PG Lost här i Shanghai, och såklart var vi en liten skara svenskar som var där och kollade. Bandet är från början från Norrköping så både jag och Tim är bekanta med flera i bandet så det var väldigt skoj. Dock har jag inte träffat dem på kanske 10 år men det gjorde inte så mycket. De var schysta och fixade lista och öl i logen efter spelningen så jag tror de tyckte det var skoj med lite svenskar i publiken.

Efter spelningen gick vi till en bar och det hela slutade vid halv fem med galna grannar som kom ner och härjade. Tror att baren egentligen stängde vid två med de var så glada att ha så mycket gäster så de fortsatte ha öppet. De tog tillochmed en polaroidbild att sätta upp på väggen. 


Lite trött stämning här hemma idag men det regnar ändå så det gör inte så mycket. Då får man va inne och löka hela dagen tycker jag. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s