Bästa blomsterbutiken

Shanghai 2016 - 2018

En prisjägare som jag är ju liksom alltid på min vakt när det kommer till shopping. Reka och jämföra priser och sådär. Och speciellt här i Kina råder helt galen prissättning. Exakt samma saker kan skilja hur mycket som helst beroende på om det ska inhandlas i en butik riktad mot västerlänningar eller mot kineser. Såklart vill jag då helst shoppa som en riktig kines. 

Bästa blomaffären är då den här lilla shoppen, som av en händelse bara fem minuters promenad från oss. Asbilliga blommor av, faktiskt, förvånansvärt bra kvalité. D vs håller länge. Dagens köp blev en bukett rosa rosor för ynka 20kr. 


Så, hett tips till Shanghai-bor; korsningen Shanxi south lu/Xinle lu. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s