Svensk morgon

Shanghai 2016 - 2018

img_6865Det är faktiskt inte sådär jättemycket grejer jag saknar hemifrån, det mesta går att få tag på bara en är beredd på att leta, och såklart betala. Lakrits är en sådan grej jag kan sakna lite ibland, det godiset finns liksom inte i de kinesiska butikerna och de flesta kineser som testat tycker absolut inte om det. Men det går att få tag på antingen i butiker med importerat mat, eller på Taobao. 

Wettextrasor en är annan grej som är svårt att få tag på. Här städar alla med mikrofiberdukar och jag tycker det är värdelöst. Men eftersom en miljard kineser är nöjda så antar jag att det är mej det är fel på.

Den här söndagsmorgonen blev riktigt svensk med havregrynsgröt och DN som lektyr. Har inte hittat något kanel än (som jag brukar föredra att ha på gröt) men valnötter och honung gick alldeles utmärkt det också.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s