Mu Lan Hua Ge Vintage market

Shanghai 2016 - 2018

Loppisäventyr två punkt noll. Jag tog mej över till Pudong, dvs andra sidan floden i Shanghai. In en stor lada och hamnade mitt i en salig blandning av möbler, vaser, instrument, lampor, burkar, fläktar, porslinsfigurer, böcker.. ah allt. Med ett tjockt lager damm på sig. Jag blev så tagen av röran att jag dessvärre lämnade butiken utan ett enda köp, men jag tror jag ska ta med mej Tim nästa gång så vi får hjälpas åt med besluten.

IMG_0594

IMG_0577

IMG_0576IMG_0584IMG_0579IMG_0567IMG_0595

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s