34 grader och sol kräver stek

Shanghai 2016 - 2018

Dagen har tillbringats på hotell Marriots tak, tillsammans med två tjejer som heter Sandra och Kinga, där det finns pool och lyxiga solstolar. Jag underskattade dock solens strålar och är nu riktigt röd. Men det lägger sej nog snart. 


Det är ett svinstort miljömöte (g20) här dagarna och den senaste tiden har flera fabriker tillfälligt stängt ner för att luften ska bli bättre inför mötet, och det bidrar såklart till att solen når fram och att himlen är alldeles blå. Vartefter kommer de väl sätta igång fabrikerna igen och det kommer bli gråare, så det gäller att passa på! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s