Avocado lady

Shanghai 2016 - 2018


Igår var jag hos den berömda Avocado Lady på Wulumuqi Road. Eller ah, hon är berömd hos västerlänningar för hon säljer en del importerad mat i sin lilla affär. Smör, ost, grekisk yoghurt och kryddor och annat som är lite meckigt att få tag på i vanliga affärer. Och så vin då. Tror dock hon behöver jobba lite på sina exponeringsfärdigheter för att boosta försäljningen. Är tämligen osäker på om denna hög på golvet generear så många köp.. 

Jag har hört många prata om denna Avocado Lady och hon är vida känd på alla möjliga forum för expats på world wide web. Nu hittar jag till butiken och det känns bra att veta var jag ska styra bruna faran om jag bara måste köpa något alldeles speciellt, men västerlänska varor är fortfarande sjukt dyra jämfört med kinesiska.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s