Första resan bokad!

Shanghai 2016 - 2018

Wop wop jag och Tim har bokat första resan sen vi kom till Shanghai! Eller kanske mer av en utflykt, 3 dagars faktiskt. Vi ska till Zhejiang-provinsen som ligger söder om Shanghai där det ska vara jättefin natur och det blir både båtutflykt och vandring i berg. Och kanske ett dopp i någon varm källa om vi hittar någon. Så bra time:at att det är så många röda dagar nu under hösten i Kina, det här blir nämligen över Mid autumn holiday nu i mitten av september, och i början av oktober kommer ytterligare 3 röda dagar för att fira något annat. Minns inte riktigt vad. Återstår att se vad vi hittar på då! Den här första lilla trippen ska iallafall bli väldigt spännande. Hoppas det det ut som på bilderna 🙊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s