Grisfötter och fågelmarknad

mat i kina, Shanghai 2016 - 2018

Igår var det så kallad family day på jobbet, dv s sista fredagen varje månad slutar alla vid 16 ist för 17.30 för att kunna ha en helkväll med familjen. Jag tog tillfället i akt och åkte på utflykt till flower market men hamnade lite vilse på vägen. En tjej satt på gatan och tvättade grisfötter, lite sådär lagom ofrächt. Sedan hamnade jag på fågelmarknad innan jag till sist kom rätt. Två monstera-växter fick följa med hem, nu återstår bara att hitta fina krukor också. Roligt roligt att ha ett nytt hem att inreda!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s