På väg till jobbet

Shanghai 2016 - 2018

Tog kameran runt halsen på vägen till jobbet idag, linsen blev alldeles immig så fort jag kom utanför dörren. I morgon ska jag cykla till jobbet för första gången vilket ska bli sjukt spännande. Jag gjorde en liten investering idag nämligen och köpte en begagnad cykel av en engelsk tjej som skulle flytta hem igen. Men jag cyklade ju hela vägen hem från henne så jag fick en liten försmak på hur det var. Bild på bruna faran kommer i morgon! (Japp cykeln är brun metallic..)

IMG_0525IMG_0526IMG_0535IMG_0541

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s