Älskar’t

Shanghai 2016 - 2018

Efter tips från en kollega som bor på samma gata som oss, blev det idag middag på ett riktigt kina-hak bara några minuters promenad från oss. Inga menyer med begriplig text eller priser, men jag kommer ganska långt med min meiyou rou-fras om att jag inte äter kött. Dock uppstår ju alltid problem när personer börjar ställa motfrågor när jag sagt den, för då fattar jag ju inte. Men jaja, det kommer väl. Som tur är fanns det bra bilder uppsatt på väggen så personalen kunde peka på vad som var köttfritt. Jag tog någon slags nudelpasta i med chili (starkt som tusan) och Tim tog nudelsoppa med koriander. Lätt ett ställe att besöka igen och det kändes fräckt att de stod och lagade till nudlarna själva av en stor degklump.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s