Måndag

Shanghai 2016 - 2018


Ett glas måndagsvin på balkongen får en unna sig ibland Jag vaknade i natt med världens migrän så den här dagen har jag gått lite i dvala. Usch.

Idag har temperaturen sjunkit lite till mer behagliga 30 grader så då går det ju faktiskt att sitta på balkongen en stund och andas. Rätt skönt att balkongen är inne på en gård, innanför en förövrigt rätt så lugn gata. 

Jag har lyxduschat också. Alltså duschat länge och tvättat håret och blivit skrubbad på ryggen. Välbehövligt hemmaspa. Håret blir så sjukt frissigt i det här klimatet, men Tim har investerat i något australienskt superbalsam med avocado i som tydligen ska göra underverk. Jag väntar med spänning på resultat när håret torkat, men det känns bra än så länge. 

Som ni ser är det rätt nära till balkongerna mittemot och i helgen såg jag bland det sjukaste. Ångrar att jag inte var snabbare med kameran. Men på morgonkvisten kom en gammal gubbe ut på en av balkongerna i bara kalsonger, sådana trekantiga och lite loose fit som gubbar gärna har, i någon odefinierbar beige/grön färg också. Men så när han vände sej om så var det hål över hela bakstycket så hans ledsna lilla gubbstjärt hängde liksom fritt. Det var tokigt. Jag ska hålla vakt i fönstret i helgen och se om han dyker upp igen i samma stass. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s